Новини

12,6 років за ґратами проведе вінницький «художник», який у своїй квартирі розбещував дітей

10 листопада 2023, 14:36

Ще в листопаді минулого року поліцейські затримали 56-річного чоловіка, який в одній із кімнат своєї оселі створив так званий «художній гурток». Під час приватних занять зловмисник розбещував там дітей, які приходили до нього на малювання. 

Як інформують на сайті ГУНП України у Вінницькій області, тоді в ході обшуку у квартирі засудженого правоохоронці знайшли фотографії та відеозаписи оголених дітей, відео насильницького характеру з ними, текстові «алгоритми» заподіяння дітям знущань, листування збоченця з учнями, в яких він зазначає види покарань, якщо вихованці комусь розкажуть про те, що відбувається на «заняттях». 

Викрити зловмисника вдалось завдяки матері однієї з потерпілих, яка випадково побачила переписку педофіла з її малолітньою донькою. Відомо, що жертвами збоченця стали дівчатка віком від 10 до 14 років, проте розповісти про знущання наважились тільки четверо. 

"Вінничанин визнаний винуватим у розбещенні неповнолітніх та виготовленні й розповсюдженні дитячої порнографії (ст. 156, ст. 301-1 Кримінального кодексу України). Вирок – 12 років і 6 місяців позбавлення волі з відшкодуванням моральних збитків потерпілим на загальну суму у 350 тисяч гривень та позбавленням права займатись педагогічною діяльністю", - інформують у поліції.

Поділитися :