Новини

12 тисяч вінницьких випускників зареєструвались на пробне ЗНО-2021

14 січня 2021, 15:20

Реєстрація триватиме до 19 січня включно.

Як зазначила в ефірі "Часу змін" заступниця директора Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти Людмила Марцева, до 19 січня 2021 року на сайті Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти буде доступною програма реєстрації охочих пройти пробне ЗНО на території Вінницької, Житомирської, Хмельницької областей. Наразі вже зареєстровано понад 12 тисяч учасників, щодня додається до 1,5 тисячі осіб.

"Більше половини часу пройшло з початку реєстрації на пробне ЗНО. Дійсно, з 5 до 19 включно розміщена програма реєстрації на сайті Вінницького РЦОЯО. І реєстрація йде в нас досить активно, хочу сказати, що десь в день до 1 500 учасників додається. Наразі Вінницький регіональний центр зареєстрував більше 12 тисяч учасників, і цей процес в принципі йде досить добре", - зауважила Людмила Марцева.

Аби стати учасником пробного ЗНО, потрібно заповнити реєстраційну форму, зайти до особистого кабінету за логіном і паролем, отриманими під час реєстрації, роздрукувати квитанцію, оплатити послугу проведення пробного ЗНО. За 5-7 днів в особистому кабінеті необхідно перевірити факт зарахування коштів. Цього року пробне ЗНО коштує 240 грн. 

"Коли здійснюється оплата онлайн через "Приват24" (у нас є такі випадки уже зараз), учні не вносять призначення платежів. І ось це призначення платежу, яке банку оператор робить правильно, є  перепоною до того, що людина потрапляє з правильними даними до нашої бази. Шановні учасники, коли ви йдете платити за свою участь у пробному ЗНО, будь ласка, зверніть увагу оператора, що треба написати призначення платежу так, як в квитанції. Тоді не буде проблем", - наголосила Людмила Марцева.

Цьогоріч учні можуть вибрати лише один предмет для проходження пробного ЗНО. Однак випускники отримали можливість завантажити тестові зошити з усіх навчальних предметів із переліку предметів ЗНО-2021, пройти тестування вдома, після чого внести свої відповіді на спеціальний сервіс визначення результатів. Відтак можна буде і ознайомитися з процедурою проведення ЗНО під час пробного тестування з одного з навчальних предметів, і перевірити рівень своїх навчальних досягнень з усіх інших навчальних предметів ЗНО (у разі внесення відповідей на спеціальний сервіс). Нагадаємо, тестування з усіх навчальних предметів відбудуться 10 квітня 2021 року. 

Поділитися :