Новини

2 грудня вінницька "Нива" на домашньому полі зустрінеться з командою Прем'єр-ліги "Колос"

27 листопада 2020, 10:25

У зв'язку з пандемією матч відбудеться без глядачів. Слідкувати за перебігом зустрічі можна буде в режимі онлайн.

Як повідомили на сайті футбольного клубу "Нива", 2 грудня вінницькі футболісти зустрінуться з командою "Колос" (Ковалівка, Київська область). Матч відбудеться на Центральному міському стадіоні, початок - о 13:00. У зв'язку з пандемією зустріч пройде без глядачів. Але її можна буде переглянути у безкоштовній онлайн-трансляції на ютуб-каналі "Visavi Studio".

Суперник вінницької команди - клуб Прем'єр-ліги "Колос". Команда в поточному сезоні виступала в Єврокубках, а наразі посідає п’яту сходинку в елітному дивізіоні України. Вище "колосівців" – лише "Динамо" (Київ), "Шахтар" (Донецьк), "Ворскла" (Полтава) і "Десна" (Чернігів). Проте "Нива" має шанси на перемогу, адже вінницька збірна стала єдиною серед команд другої ліги, якій вдалося вийти в 1/8 фіналу.

"У нас дуже цікавий та сильний суперник – команда Прем’єр-ліги "Колос"! Звісно, вона є фаворитом у кубковому матчі. Буде дуже важка гра для нас. Але можу сказати точно, що "Нива" залишить усі сили на полі для здобуття позитивного результату", – розповів захисник "Ниви" Дмитро Попов.

Поділитися :