Новини

2 вересня у Вінниці пройде туристичний форум "VinTourism"

19 серпня 2021, 11:16

Участь у заході безкоштовна і відбуватиметься у 2-х форматах  онлайн та офлайн.

Як розповіла "Місту над Бугом" організаторка форуму Надія Лисецька, запрошені вінницьким бізнес-клубом експерти розкажуть, як ефективно створювати та просувати місцеві туристичні продукти та як внутрішньому туризму вижити в умовах пандемії.  Учасники дізнаються про нові ідеї для реалізації проєктів, зокрема, про те, як зробити туристичну галузь вигідним бізнесом.

"Нашими експертами є відомі готельєри як, наприклад, Тарас Тустанівський – власник дизайн-готелю "Стара Правда" в селі Поляниця (Івано-Франківська область). Він голова Асоціації готельєрів і власників садиб Яремчанщини. Про туристичні кластери буде розповідати Павло Ярмій – спікер з Нової Каховки Херсонської області, голова правління туристичної компанії "Finist Tour", засновник ГО "Агенція регіонального розвитку Таврійського об’єднання територіальних громад". Відомий в багатьох країнах веломандрівник Сергій Толістіхін з Хмельницького буде передавати досвід створення "Дому мандрівника" на Бакоті", – зауважила Надія Лисецька.

В анонсі заходу зазначається, що участь у туристичному форумі безкоштовна. Захід розпочнеться об 11 годині в концерт-холі ресторану MontBlanc (вул.Соборна 34, Вінниця). До участі у форумі можна долучитись і в онлайн-режимі на платформі ZOOM. Охочим необхідно зареєструватися за посиланням.

Детальніше – на фейсбук-сторінці події.

Поділитися :