Новини

20 одиниць спецтехніки ліквідовують наслідки негоди у Вінниці

10 грудня 2020, 14:25

Наразі комунальники посипають протиожеледною сумішшю тротуари. Оскільки на них ситуація значно гірша, ніж на дорогах.

20 одиниць спецтехніки зранку вийшли на вінницькі вулиці для оброблення вулиці протиожеледною сумішшю. Про це повідомив директор департаменту комунального господарства та благоустрою Вінницької міської ради Володимир Ніценко. За його словами, приблизно за 40 хвилин такі роботи були виконані дорожніми службами на основних магістралях міста. Зараз комунальники продовжують працювати на інших вулицях. Запаси протиожеледної суміші залишилися ще з минулого року, оскільки зима була теплою, тому їх вистачить у цьому сезоні.

"Заздалегідь ми були готові, повністю вся техніка була в наявності. До нас дійшла інформація від колег з Тиврова про те, що насувається крижаний дощ. Тому ми заздалегідь вийшли на маршрути 20 одиницями техніки для посипання вулиць міста. Зараз дороги міста у нормальному стані, а тротуари, де є у нас гранітна, бетонна плитка, через 15 хвилин обмерзають. Тому ми по 3му разу посилаємо посипалки на тротуарне покриття", - розповів Володимир Ніценко.

Водіїв автомобілів просять утриматися від поїздок на час негоди, адже, за прогнозами синоптиків, крижаний дощ йтиме до кінця доби. Також автомобілістів закликали дотримуватися безпечної дистанції між транспортними засобами на дорогах для того, щоб уникнути аварійності.

Поділитися :