Новини

300 двірників та понад 20 одиниць техніки прибирали сніг у Вінниці

10 січня 2022, 11:22

Комунальні служби і вдень, і вночі очищали місто та приєднані території від снігу та посипали протиожеледною сумішшю тротуари і дороги після снігопаду 9 січня.

Сьогодні, 10 січня, роботи продовжуються. Попри заметіль весь громадський транспорт Вінниці вчора вийшов на маршрути в повному складі. Про це повідомляють на сайті міськради.

Щоб не дати льодовій кірці покрити контактні мережі, працівники комунального підприємства «Вінницька транспортна компанія» вночі здійснювали обкатку на трамвайних та тролейбусних маршрутах. Як повідомили у департаменті енергетики, транспорту та зв'язку міської ради, сьогодні на маршрутах громадський транспорт працює у звичному режимі. Пасажирів перевозять 133 тролейбуси, 69 автобусів та 74 трамваї.


Аби знати все про рідне місто, підписуйтесь на наш Telegram - канал https://t.me/mnb_vinn


Місто від наслідків снігопаду очищали 22 одиниці техніки. А у дворах багатоповерхівок прибирали сніг та посипали доріжки протиожеледною сумішшю 300 двірників та 21 одиниця техніки. Роботи продовжились сьогодні з 6:00.

За прогнозами Вінницького обласного центру з гідрометеорології, сьогодні у Вінниці без істотних опадів, температура близько нуля, ожеледиця. Завтра, 11 січня, також без істотних опадів, очікується зниження температури: вночі 3-8 градусів морозу, вдень 1-6 градусів морозу.

Нагадаємо, що поблизу закладів торгівлі, громадського харчування, офісів, установ і організацій – прибирання мають забезпечити їхні керівники та власники. Така норма передбачена в Правилах благоустрою міста, її виконання контролює Муніципальна варта.

Читайте також:
Вінницькі патрульні виявили водія без права керування та під дією наркотиків

Поділитися :