Новини

4:0: вінницька "Нива" здолала столичний клуб

13 вересня 2021, 09:47

Наступна гра матиме велике значення в боротьбі за призові місця групи "А" Другої ліги.

Як ідеться на сайті ФК "Нива", гра з АФСК (Київ) пройшла 11 вересня на Центральному міському стадіоні. У рамках восьмого туру чемпіонату України з футболу (Друга ліга) вінничани виграли "всуху" – 4:0.

Вінницька команда домінувала протягом практичного всього поєдинку. На 18-й хвилині після розіграшу ауту рахунок відкрив президент "Ниви" Артур Загорулько. На 31-й хвилині його подвоїв активний Віктор Георгієв.

За дві хвилини до перерви наша команда отримала право на 11-метровий. Його заробив Ігор Маляренко. Артур Загорулько реалізував покарання – 3:0.

У другому таймі "Нива" мала багато гарних нагод, аби збільшити свою перевагу, але реалізувала лише один шанс. Авторство голу також належить президенту клубу.

"Ми очікували, що гра у Вінниці буде складною. Адже вінницька команда – зіграна і збалансована в всіх лініях. Якщо порівняти "Ниву" з іншими нашими суперниками, то це команда, безумовно, рівня першої п’ятірки", – наголосив головний тренер АФСК В’ячеслав Нівінський.

Фото: www.niva-v.com.ua

Після фінального свистка фанів порадував салют. Його клуб організував до Дня міста і з нагоди чергової перемоги.

"Задоволений, що у день народження міста ми спромоглись порадувати наших вболівальників. Готувались в звичайному режимі, навіть розмов ніяких про минулі невдачі не було. Ми дивимось лише вперед", – розповів гравець "Ниви" Ігор Маляренко.

Відеотрансляцію матчу можна переглянути за посиланням.

Наступну гру "Нива" через тиждень проведе в гостях проти одного із лідерів "Діназа" (Вишгород). 

Поділитися :