Новини

5-ий, переможний, сезон зимових покатушок у тюбінг-парку «Vinny Land» завершено

10 березня 2023, 09:44

Цього року парк розпочав свою роботу 15 січня та за 36 робочих днів прийняв 2 500 відвідувачів різного віку.

Основна ж категорія шанувальників катання на надувних тюбах – це  діти. Для них, як і у минулі роки, діяли різні акції та знижки. Зокрема, маленькі вінничани взяли участь у соціальній програмі «Vinny - для кожної дитини!» Згідно із цією програмою, організованим групам маленьких відвідувачів тюбінг-парку віком від 5 до 16 років надавалася година безкоштовного катання.

Розважальний заклад безкоштовно відвідали діти військовослужбовців, ветеранів, ВПО, діти з малозабезпечених, багатодітних, соціально незахищених сімей; позбавлені батьківського піклування, діти-сироти; діти з інвалідністю, здатні до самообслуговування. Окрім цього, діяла 50-відсоткова знижка для пенсіонерів.


Більше новин – у нашому ТГ-каналі: mnb_vinn


Також впродовж цьогорічного сезону збирали кошти на потужний донат для ЗСУ, який передадуть на потреби військових. Як повідомила радіо «Місто над Бугом» керівниця тюбінг-парку Марина Зарівна, йдеться про 50 тисяч гривень:

"Сезон 2023 добіг свого кінця. Тюби вже здуті. Ми дуже дякуємо кожному гостю, хто відвідав нас цьогоріч. До нас завітало більше 2 з половиною тисяч гостей. Що стосується донату, який ми всі разом з вами збирали, то сума вже визначена. Вона складатиме 50 000 грн і буде передана на медичні потреби наших військових. Що саме буде придбано і куди воно буде передано, ми обов'язково відзвітуємо незабаром".

Нагадаємо, що тюбінг-парк «Vinny-land» (с. Шкуринці) відкрили у Вінниці у 2018 р. Впродовж сезону тут можна спуститися з засніжених 120-метрових гірок на надувних тюбах, зробити зимову фотосесію, провести корпоративи та інші свята, приємно відпочити разом з родиною на свіжому повітрі, а також поласувати різними смаколиками просто неба.

Поділитися :