Новини

56-та поліцейська станція запрацювала у Хмільницькому районі на Вінниччині. ВІДЕО

20 вересня 2022, 15:12

Поліцейська станція у селі Порик обслуговуватиме 8 населених пунктів Хмільницької міської територіальної громади. Це 56-та станція в області, відкрита в рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади».

На сторінці Нацполіції Вінниччини у Фейсбук зазначається, що на відкритті станції були присутні начальник Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Іван Іщенко, староста Порицького старостинського округу Валентина Маліновська та місцеві мешканці.

За словами начальника ГУНП Івана Іщенка, відкриття станції дозволить значно оперативніше реагувати на звернення місцевих мешканців, яких на території обслуговування проживає понад 6 тисяч осіб.  

Попри воєнний стан ми продовжуємо втілювати в життя безпековий проєкт, спільно з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування створюємо комфортні умови для людей, аби вони почували себе захищеними - зазначив очільник поліції.

Поліцейський офіцер громади Вадим Нечаюк близько 20 років працював із людьми дільничним офіцером поліції. Майор поліції живе та працювати у Хмільницькій ТГ, що дасть йому більше можливостей бути ближче до жителів своєї громади. Аби покращити якість надання поліцейських послуг мешканцям громад для нового українського «шерифа» територіальною громадою придбано службовий автомобіль за субвенційні кошти.

Поліцейська станція знаходиться за адресою: с. Порик, вул. Івана Свідерського, 10А.

 

Поділитися :