Новини

7,5 млн грн штрафу заплатили вінницькі водії за порушення правил паркування у минулому році

24 березня 2021, 12:28

За період з 12 травня по 31 грудня 2020 року інспектори з паркування виявили понад 19 тисяч правопорушень.

Як повідомили на фейсбук-сторінці міської ради, кошти від штрафів надходять до міського бюджету і спрямовуються на різні проекти розвитку територіальної громади.

Водночас працівники відділу паркування працювали над збільшенням кількості паркувальних місць. Так, протягом березня-грудня 2020 року облаштували 183 місця для зупинки та стоянки транспортних засобів в центральній частині міста та 1013 місць в інших мікрорайонах. Загалом станом на кінець минулого року у Вінниці є 8861 місце для зупинки та стоянки транспортних засобів, у тому числі 400 місць для осіб з інвалідністю та 24 місця для паркування мотоциклів.

З повним переліком місць для паркування можна ознайомитись на мапі, розміщеній на сайті міської ради.

Також на сайті міської ради на спеціальній сторінці водії, на яких оформлене адміністративне стягнення стосовно порушення правил паркування, можуть переглянути необхідну для них інформацію. Там є реквізити для оплати штрафів за постановою про адміністративні порушення та контакти відділу паркування департаменту енергетики, транспорту та зв’язку міської ради.

"Наприклад, про час та місце евакуації автомобіля, що порушив ПДР України, а також на який спецмайданчик його евакуйовано, можна дізнатись у розділі "Постанови". Для цього потрібно ввести номер постанови та номер транспортного засобу. Після цього буде відображена вся інформація про автомобіль та обставини, під час яких інспекторами з паркування було виписано постанову", – розповідає начальник відділу паркування департаменту енергетики, транспорту і зв’язку міської ради Геннадій Богуславський.

Фото: Фейсбук/Вінницька міська рада

Поділитися :