Новини

800 тисяч гривень виділили з бюджету міста на встановлення вікон у вінницькому дитсадку «Бджілка»

28 вересня 2020, 10:09

На зекономлені  через карантин кошти, вдалось підготувати садочок  по вулиці Зерова до зимового періоду та продовжити ремонтні роботи. 

Як повідомляє Вінницька міська рада, в рамках реконструкції дитячого садочка «Бджілка» за адресою Зерова,12., будівельники знесли старе аварійне приміщення і на його місці будують новий корпус. Дитячий садочок «Бджілка» розміщується у двох корпусах. Один із них –1936 року забудови та був в аварійному стані. На його місці зводять новий триповерховий корпус.  Вже збудовано «коробку» та покрівлю з водостічною системою, проведено низку інших робіт. Наразі приступили до влаштування сходів, ґанків, та входів у підвал.

Зазначається, що роботи виконуються повністю за кошти бюджету громади. Щоб будівля добре перезимувала, потрібно встановити вікна та вхідні двері. Тому на останній сесії міської ради було прийнято рішення про виділення 800 тисяч гривень на встановлення вікон. Як зазначив під час сесії міський голова Сергій Моргунов,  завдяки економії  коштів  через  карантин, вдалося виділити ці кошти вже зараз аби вчасно провести усі роботи:

«Ми направляємо вісімсот тисяч гривень на встановлення вікон корпусу дитячого садочку номер шістнадцять по вулиці Зерова, для того, щоб знову ж таки, законсервувати на зимовий період, і один мільйон гривень на продовження реставрації будівлі школи номер два» - зазначив Сергій Моргунов

 

Поділитися :