Новини

Акція "Підтримай Подільський зоопарк" завершилась у Вінниці

18 травня 2023, 10:54

Упродовж акції представники Центру підліткових клубів, відділу молодіжної політики та активна молодь Вінниці збирали овочі та фрукти для звірів Подільського зоопарку.

Як повідомляють у Вінницькій міській раді, 17 травня відбувся завершальний етап акції зі збору продуктів для тварин, яка проходила з 8 по 14 травня. Вона була організована у зв'язку з переселенням тварин з регіонів, де точаться активні бойові дії до вінницького зоопарку.

Начальниця молодіжного відділу міської ради Юлія Мончак додала, що після зборів допомоги було прийняте рішення зробити спільний похід та власноруч погодувати мешканців зоопарку. 

"Сьогодні важливо допомагати звірам, які також зазнали російської війни. В планах через певний період повторити дану акцію та залучити ще більше охочих",— сказала Юлія Мончак.

Також, директор VinSmart Центру Дмитро Мира зазначив, що акцію разом з колегами вирішили створити акцію до періоду активного відвідування зоопарків. Своїм прикладом активісти хотіли показати громадянам, щоб ті за нагоди брали до зоопарку продукти для тварин.

Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :