Новини

Амфетаміну та канабісу на понад 150 тисяч гривень: на Вінниччині поліція затримала наркоторговця

26 січня 2022, 15:33

Під час обшуку вдома у раніше судимого за майнові злочини правопорушника поліцейські вилучили понад кілограм амфетаміну та канабісу.

Як повідомляють на сайті Нацполіції Вінниччини, до правоохоронців надійшла оперативна інформація, що житель Гніванської територіальної громади займається збутом наркотиків.

25 січня оперативники затримали 47-річного зловмисника, який підозрюється у розповсюдженні психотропних та наркотичних речовин.

Під час обшуку в будинку підозрюваного слідчі вилучили пластикові ємності з амфетаміном вагою близько півкілограма, згортки з розфасованим психотропом, підготовлені для продажу, електронні ваги, банківські картки та понад півкілограма канабісу.


Аби знати все про рідне місто, підписуйтесь на наш Telegram - канал https://t.me/mnb_vinn


Вилучені заборонені до обігу речовини направлені на експертизу.

Наразі проводяться слідчі дії в межах відкритого кримінального провадження за попередньою правовою кваліфікацією згідно ст.309 ККУ (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Злочинцю загрожує до 8 років позбавлення волі.

Читайте також:
Вінничанка вдарила чоловіка сокирою та планувала вибух у квартирі, щоб приховати злочин

Поділитися :