Новини

Асфальтування приватного сектору у Вінниці триває

9 червня 2023, 12:06

Наразі асфальтують три ділянки по вул. Новопрорізна, вул. Івана Хоменка, 2-ому пров. Стеценка.

Як ідеться на ФБ-сторінці Департаменту комунального господарства та благоустрою ВМР, заасфальтували такі ділянки на 9-ти вулицях: вул. Димчука, вул. Вишневського, вул. Бориса Лук’яновського, вул. Чумацька, вул. Володимира Киянка, вул. Дніпровська. А також 1-й провулок Вишневського, 1-й провулок Івана Хоменка та 2-й провулок Леонтовича.

“Для нас важливо зробити все якісно, щоб шляхове полотно мало довготривалий термін експлуатації. Власне, програма співфінансування дозволяє охопити багато ділянок, бо до цього долучаються і місцеві мешканці”, — сказав директор департаменту комунального господарства та благоустрою ВМР Юрій Семенюк.

Якісна дорожня інфраструктура має й справді велике значення для містян. Тож місто зацікавлене в тому, щоб всі учасники руху почувалися комфортно - автомобілісти та пішоходи, велосипедисти, матері з візочками, діти, літні люди та люди з інвалідністю.

Зауважимо, за даними досліджень Всеукраїнського муніципального опитування Міжнародного республіканського інституту — IRI Ukraine, вінничани високо оцінюють якість доріг та стверджують, що почуваються у безпеці. За цими показниками Вінниця посідає першість серед інших міст України.

Поділитися :