Новини

Батальйон «Вовки Да Вінчі» увійшов до складу 59-ої окремої бригади ім. Якова Гандзюка з Вінниччини

8 лютого 2024, 10:33

Командиром «Вовків» став Сергій Філімонов, який воював із Героєм України Дмитром Коцюбайлом (Да Вінчі) від початку 2014 року.

Про це на своїй фб-сторінці повідомив голова Вінницької обласної Ради Вячеслав Соколовий. Командир "Вовків" Сергій Філімонов заявив, що батальйон готовий до нових звершень і закликав українців долучатися до лав бійців.

Сергій Філімонов – офіцер ЗСУ, громадський діяч та лідер неформального руху «Гонор». Був активним учасником Революції Гідності. Бойовий шлях розпочав добровольцем у 2014 році. Тоді брав участь у звільненні Маріуполя, пройшов Іловайськ та інші гарячі точки. У 2022 році долучився до "Вовків", де очолив штурмову роту «Гонор» та обіймав інші керівні посади.

"Нам потрібні фізично та психологічно здорові люди. Ті, хто має гнучкий розум, вміє приймати швидкі рішення та працювати в команді. Можна приходити як із бойовим досвідом, так і без нього – ми всього навчимо", – кажуть у батальйоні.

Наразі "Вовки" шукають:

  •  Штурмовиків
  •  Операторів безпілотних літальних та наземних засобів
  •  РЕБ/РЕР
  •  Медиків
  •  Водіїв-механіків
  •  Саперів

Усім, хто долучиться до «Вовків Да Вінчі», гарантують повний соціальний пакет: зарплату, відпустки, медичне страхування тощо. Крім того, кожен боєць забезпечується всім необхідним спорядженням.

 

Детальніша інформація – на офіційному сайті "Вовків Да Вінчі".

Фото: фб/Вячеслав Соколовий

Фото: «Вовки Да Вінчі»

Поділитися :