Новини

«Безпечне місто»: нові іномарки придбали у Вінниці бійцям спецпідрозділу та поліцейським

16 жовтня 2020, 15:33

Автомобілі закуплені за кошти Нацполіції та міського бюджету в рамках програми «Безпечне місто». У поліції переконані, що нові авто покращать результати роботи в оперативно службовій діяльності.   

Керівник обласного главку поліції Вінниччини Іван Іщенко вручив ключі від нових Ford Transit Custom, Renault Duster та Toyota Corolla, придбаних за кошти Нацполіції та міського бюджету в рамках програми «Безпечне місто». Нові іномарки для швидкої та якісної роботи отримали бійці  спецпідрозділу КОРД, батальйону  патрульної служби поліції особливого призначення «Вінниця» та Вінницький відділ поліції.

Як зазначив головний поліцейський області Іван Іщенко  наявність таких автівок  суттєво покращить оперативність вінницької поліції та дасть змогу ефективніше реагувати на виклики громадян та затримувати правопорушників.

«Будемо тепер постійно вручати вами автомобілі. Я думаю, що така традиція покращить ваші результати в оперативно службовій діяльності», - зауважив Іван Іщенко 

Начальник ГУНП у Вінницькій області також побажав поліцейським успіхів та  належним чином виконувати свої обов’язки, аби мешканці Вінниччини почувалися безпечно.

 

Фото - поліція Вінницької області.  

Поділитися :