Новини

Боронили до останнього подиху: за минулий тиждень стало відомо про загибель 20-ти захисників з Вінниччини

2 жовтня 2023, 10:34

Протягом останнього тижня, з 25 вересня по 1 жовтня, стало відомо про загибель двадцяти захисників з Вінниччини: Станіслава Білого, Василя Овчара, Олександра Гарнюка, Сергія Лівандовського, Віктора Поліщука, Андрія Смірнова, Андрія Голоскевича, Олександра Луценка, Олександра Поштара, Анатолія Кичикулова, Валерія Борсука, Олександра Гупала, Андрія Докійчука, Григорія Павлова, Михайла Чайковського, Івана Курочки, Володимира Кичака, Ігоря Заїчко, Віталія Кучкудана та Дем’яна Кравчука.

Голова Могилів-Подільської громади Геннадій Глухманюк повідомив про загибель Станіслава Білого. Свій останній бій Захисник прийняв 27 квітня 2022 року на Донеччині. 

Бершадський міський голова Віталій Драган повідомив про загибель Василя Овчара. Оборонець вважався зниклим безвісти. Нещадавно стало відомо, що він загинув 29 жовтня 2022 року у населеному пункті Павлівка, що на Донеччині. 

Гайсинська громада повідомила про загибель Олександра Гарнюка. Воїн 30 серпня отримав важкі бойові поранення внаслідок мінометного обстрілу позицій в районі н.п. Работине Запорізької області. Протягом місяця військовослужбовець боровся за життя, однак 23 вересня його серце зупинилося назавжди у Вінницькій лікарні.

Ямпільська міська рада повідомила про загибель Сергія Лівандовського. Захисник помер 21 вересня поблизу населеного пункту Лиман Перший Харківської області в результаті отриманих поранень під час бойового завдання в бою за нашу Батьківщину.

Піщанська селищна рада повідомила про загибель Віктора Поліщука. Оборонець поліг у бою 22 вересня в районі населеного пункту Григорівка Донецької області.

Немирівська міська рада повідомила про загибель Андрія Смірнова. Свій останній бій захисник прийняв 22 вересня.

Тиврівська громада повідомила про загибель Андрія Голоскевича. 23 вересня Оборонець навіки пошов у вічність, захищаючи Україну від російської навали.

Тульчинська громада повідомила про загибель Олександра Луценка. Захисник поліг 24 вересня в районі населеного пункту Кисилівка Харківської області. 

\

Ладижинська громада повідомила про загибель Олександра Поштара. Захисник помер 25 вересня під час лікування внаслідок отриманих раніше поранень.

У Фейсбук-групі "Підслухано Гайсин" повідомили про загибель Анатолія Кичикулова. Захисник поліг 22 вересня у бою за Україну.

Голова Могилів-Подільської громади Геннадій Глухманюк повідомив про загибель Валерія Борсука. Повномасштабне вторгнення Валерій Валерійович зустрів в рядах Донецького прикордонного загону. До цього багато років він прослужив в Могилiв-Подiльському прикордонному загонi. Стало відомо, що Оборонець загинув 9 квітня, захищаючи кордони рідної землі на Донеччині. 

Іллінецька громада повідомила про загибель Олександра Гупала. Захисник поліг 9 липня під час виконання бойового завдання в районі міста Красногорівка Донецької області.

Барська міська рада повідомила про загибель Андрія Докійчука. Свій останній бій Захисник прийняв 3 вересня. 

Жмеринська міська рада повідомила про загибель Григорія Павлова. Серце Воїна зупинилось 24 вересня внаслідок ворожого обстрілу поблизу населеного пункту Вербове на Запоріжжі. 

Ольгопільська громада повідомила про загибель Михайла Чайковського. Оборонець поліг 24 вересня у бою проти окупантів, боронячи Україну. 

Літинська громада повідомила про загибель Івана Курочки. Захисник помер 25 вересня внаслідок влучання керованої ракети в будівлю логістики в м. Херсон. 

Барська міська рада повідомила про загибель Володимира Кичака. Свій останній бій Захисник прийняв 26 вересня. 

Немирівська міська рада повідомила про загибель Ігоря Заїчко. Оборонець помер 27 вересня під час виконання бойових дій, захищаючи Україну від росіян.

Тиврівська громада повідомила про загибель Віталія Кучкудана. 26 вересня, боронячи Батьківщину на Донеччині, захисник вступив у свій останній бій. 

Уланівська територіальна громада повідомила про загибель Дем’яна Кравчука. Оборонець помер 29 вересня внаслідок мінометного обстрілу у Запорізькій області.

Світла пам'ять Героям. Співчуття рідним та близьким...

Поділитися :