Новини

Будівельна галузь Вінниччини: відновлення та перспективи

14 березня 2023, 17:01

Початок повномасштабного вторгнення в Україну негативно вплинув на роботу будівельної галузі: всі будмайданчики припинили свою роботу. Наразі, враховуючи відносно спокійну «тилову» ситуацію на Вінниччині почалося поновлення будівельних робіт на деяких з них.

Враховуючи велику кількість внутрішньо переміщених осіб сьогодні у Вінницькій міській територіальній громаді реалізовується «Кризовий план будівництва житла».

Про специфіку роботи будівельної галузі в умовах війни розповів керівник ТОВ «Поділля-Залізобетон» будівельного Концерну «Поділля», депутат Вінницької міської ради Тарас Присяжнюк.

«Рік тому, в лютому-березні 2022-го року ми, як і всі забудовники змушені були припинити свою діяльність. Разом із тим, починаючи із квітня минулого року Концерн «Поділля» потрохи опрацьовує розпочаті раніше об’єкти, попри бойові дії та збільшення вартості будматеріалів. Життя триває, і ми працюємо над тим, аби забезпечити і вінничан, і внутрішньо переміщених осіб житлом. Активно ми сприяємо нашим військовим: беручи участь у Міжрегіональному гуманітарному штабі ми формуємо гуманітарні вантажі, надаємо будівельні матеріали та необхідні металеві конструкції для технічних оборонних споруд, допомагаємо і жителям деокупованих територій» - сказав Тарас Присяжнюк.

Поділитися :