Новини

"Будівництво запущено": у Вінниці зводять завод компанії HEAD

7 липня 2021, 12:04

Завершити роботи планують у 2023 році.

Як повідомив на своїй сторінці у Фейсбук міський голова Сергій Моргунов, компанія ТОВ "ХЕД Вінниця" (HEAD Group) розміщує підприємство на території індустріального парку "Вінтер Спорт" на Немирівському шосе. Наразі триває підготовка будівельного майданчика. Площа ділянки – 25 га. Щодня десятки одиниць спеціальної та інженерної техніки виконують земляні роботи. Вже переміщено понад 100 тис. кубометрів ґрунту. Від старту робіт пройшло майже два місяці. 

"Наступний крок – влаштування пальового поля під фундамент. Це спеціальна конструкція, яка забезпечить максимальну стійкість бетонної основи будівлі", – повідомив міський голова.

Загалом, як передбачають плани інвестора, орієнтовна площа виробничих об’єктів становитиме 43 тис. кв м. У створення виробничих, адміністративних та складських приміщень компанія готова вкласти близько 80 млн євро. Планується, що вже у 2023 році компанія HEAD Group завершить будівництво об’єкта у Вінниці. Це буде один з найбільших заводів у світі, що випускають лижі та спорядження для цього виду спорту. Після налагодження усіх етапів виробництва на ньому зможуть працювати майже 1200 вінничан. 

"Реалізація цього амбітного проекту – результат командної роботи і тісного діалогу з інвестором. Головне, що попри пандемію і всі виклики для економіки, він запустився! Наше завдання – продовжити якісне супроводження. Тому що в пріоритетах Стратегія 3.0 – економічний розвиток, розбудова індустріальних парків і високотехнологічного виробництва", – додав Сергій Моргунов. 

Фото: Фейсбук/Сергій Моргунов

Поділитися :