Новини

"Бюджет громадських ініціатив": у Писарівці облаштовують простір біля амбулаторії

25 серпня 2023, 09:13

Наразі будівельники завершують облаштування простору очікування та відпочинку для пацієнтів і відвідувачів.

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, це підвищить ефективність використання прилеглої території лікувально-профілактичного закладу. Окрім того, створить сучасний та зручний простір для мешканців Писарівки. 

"Амбулаторія загальної практики – сімейної медицини в населеному пункті Писарівка з 2021 року увійшла до складу комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 1 м. Вінниці» та надає якісну та доступну первинну медичну допомогу мешканцям Писарівки та навколишніх сіл", - зазначає староста Вінницько-Хутірського старостинського округу Владислав Кривешко.

Ще у 2021 році місцеві жителі висловили бажання покращити прилеглу територію амбулаторії. Для реалізації свого задуму вони подали проєкт на конкурс “Бюджет громадських ініціатив”. Проте через війну у 2022 році конкурс призупинили, а всі видатки перенесли на 2023 рік.

"У липні 2023 року на території амбулаторії розпочались роботи з реалізації проєкту. Наразі вже поклали тротуарну плитку, зробили зовнішнє освітлення, встановили лавочки, облаштували приміщення для того, аби відвідувачі могли залишати дитячі візки, велопарковку. Роботи по реалізації даного проєкту на стадії завершення, в планах ще додаткове озеленення та встановлення урн для сміття", - додає Владислав Кривешко.


Фото: Вінницька міська рада 

Поділитися :