Новини

Центр Вінниці незабаром прикрасять писанки-велетні

23 квітня 2021, 10:48

Через карантинні обмеження масові заходи цьогоріч проводити не будуть.

Через карантинні обмеження масові заходи проводити не будуть. Як зазначив у коментарі радіо "Місто над Бугом" Максим Філанчук, директор департаменту культури міської ради, встановлять Велетенські писанки на Майдані Незалежності на Чистий четвер, і вони будуть там до 3 травня.

"Писанок буде близько двох десятків. Минулого року було куплено 4 писанки, але у зв'язку з карантином ми їх не розмалювали. Це зробили цього року, без участі, на жаль, дітей, всіх охочих вінничан. Їх розмалювали майстри в художній школі, в школі мистецтв. І вінничанам ми покажемо їх всі, які в нас є, на Чистий четвер на майдані Незалежності", – розповів Максим Філанчук.

Фото: www.myvin.com.ua

Щодо розважальних заходів до Великодня – концертів від фольклорних колективів, то у зв’язку з карантинними заходами, вони будуть проходити в онлайн-форматі на Культурному порталі міста. За словами Максима Філанчука, на доступних міських порталах проведуть марафон музичних колективів від всіх населених пунктів новоутвореної Вінницької територіальної громади.

"Близько 30 заходів будуть відбуватися онлайн. Це і концертні програми, і майстер-класи, і виступи учнів мистецьких шкіл. Згодом ми оприлюднимо афішу онлайн-заходів на сайті Вінницької міської ради", – додав Максим Філанчук.

Поділитися :