Новини

Четверо калинівських нацгвардійців загинули, захищаючи Україну 

17 червня 2022, 16:58

На фронті полягли старший лейтенант Михайло Богачук, лейтенант Вадим Варава, старший солдат Іван Федоренко та солдат Дмитро Лещенко.  

Про це повідомили на сайті Калинівської міської ради. Зазначається, що загиблі Іван Федоренко та Дмитро Лещенко - жителі Калинівської громади.

Загиблий Іван Федоренко 1992 року народження з Корделівки. Після закінчення школи навчався у Козятинському міжрегіональному вищому професійному училищі залізничного транспорту. У 2014 році проходив військову службу за призовом по мобілізації. Вдруге на захист України Герой пішов відразу ж після повномасштабного вторгнення росії в Україну. У загиблого Героя залишилися мати та молодша сестра.

 Дмитро Лещенко загинув на 31-му році життя.  Народився  у Калинівці. Після закінчення школи навчався у Козятинському міжрегіональному вищому професійному училищі залізничного транспорту в одній групі з Іваном Федоренком. Після одруження проживав у Мончинцях. У загиблого залишилися батьки, п’ятирічний син та  дружина.

 Старший лейтенант Михайло Богачук  загинув у 28 років. Родом він із села Іванів Калинівського району. Після закінчення школи навчався у Національній академії Національної гвардії України, має дев’ятирічний стаж військової служби. У Героя залишилися батьки та сестра.

Лейтенант Вадим Варава 1987 року народження. Герой народився у німецькому місті Дрезден. Після закінчення школи навчався в Національній академії сухопутних військ імені П.Сагайдачного. Чотирнадцять років вірно служив Україні.

Поділитися :