Новини

Четверо вінничан претендують на отримання головної туристичної премії країни

17 грудня 2020, 14:01

Вінничани представлені одразу в 3 номінаціях: "Регіональний прорив року",  "Герой карантину" та "Кращий гід на карантині".

На головну туристичну премію України номіновано одразу 4 представників з Вінниці та Вінницької області, які активно сприяють розвитку туризму в регіоні. Про це інформують на фейсбук-сторінці Департаменту маркетингу міста та туризму.

Ukraine Tourism Awards 2020 - головна туристична премія України. За перемогу у ній змагаються кращі представники туристичної галузі в 11 номінаціях.

У номінації "Регіональний прорив року" подано проєкт "Подільський зоопарк як центр сімейного дозвілля". У номінації "Кращий гід на карантині" представлено одразу дві гідеси: Тетяна Рибак (#ВінницькіШтучки) та Ірина Грищук (Віатур Вінниця). У номінації "Герой карантину" бере участь тревел-шоу "Роздивись" про локальний туризм на території Вінниччини.

"За перемогу в цій же номінації змагається не вінницький, проте дружній нам проєкт "MoreInfo", у співпраці з яким наш департамент розробив і створив нові туристичні таблички у Вінниці", - йдеться в дописі.

Проголосувати вінничани можуть за посиланням. Вибиратимуть переможців до 25 грудня включно.

Поділитися :