Новини

Цікаве та безпечне дозвілля: у Вінниці для малечі діє 13 підліткових клубів за місцем проживання

7 жовтня 2022, 16:19

Їх відвідують діти різного віку - від 3 до 15 років.

Як повідомляють у міській раді, це заняття з раннього розвитку, дошколярик, можливість вивчення польської та англійської мов, а також гуртки з малювання, авіамоделювання, футболу та Lego-конструювання.

"Для нас найголовніше, аби діти почували себе в безпеці, декілька Центрів розміщенні в укритті, аби не переривати навчальний процес та зберегти комфорт діток. Інші гуртки у яких немає укриття, мають домовленість з сусідніми приміщеннями, тому після оголошення тривоги, дітки разом з педагогами та батьками прямують швидко в укриття", - розповідає начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак.

Як розповідає директор VinSmart Центру Дмитро Мира, є кілька умов, які батьки повинні виконати, аби діти ходили до нас на офлайн заняття. По-перше, вони мають бути поруч з Центром, або в приміщенні, де проходять заняття. Також мають бути чергові батьки, які можуть допомогти діткам в разі повітряної тривоги.

"На гуртки я відпускаю впевнено, адже власними очима бачила, де саме проходить дозвілля дітей. Мені подобається, що перед початком будь-якого заняття, педагоги та організатори нагадують малечі, як діяти у випадку повітряної тривоги", - поділилась мати вихованця VinSmart Тетяна.

Малечі дуже подобається формат живого спілкування з однолітками, яке завжди приносить позитивні емоції.

"А ще навчатись разом з друзями - це так круто", - розповіла шестирічна Настя.

Поділитися :