Новини

"Цілодобова варта" повідомляє про ремонт мереж електро- та водопостачання у Вінниці

10 травня 2022, 10:56

У місті підтримується чистота та порядок, транспорт курсує за графіком, а комунальні підприємства продовжують спрямовувати зусилля на покращення якості надання послуг.

Як ідеться на сайті міської ради, ремонтні бригади КП "Вінницяміськтеплоенерго" виконуватимуть планові роботи на мережах на вулицях Майбороди, Хмельницьке шосе, Шимка, Пирогова та Матроса Кошки.

"У зв’язку із чим в окремих будинках на цих вулицях буде тимчасово відсутнє гаряче водопостачання", - розповіла начальниця відділу оперативного реагування «Цілодобова варта» Антоніна Іващук.

А працівники "Вінницьких міських електромереж" (МЕМ) сьогодні здійснюватимуть плановий ремонт на кількох трансформаторних підстанціях. У час проведення робіт можливі відключення світла на таких вулицях: Є. Пікуса, Короленка, Коцюбинського, Привокзальна, Я. Шепеля, Тиха, Будівельників, Добролюбова, О. Кошевого, С. Щедріна, Є, Патона.

Крім того, у МЕМ повідомили про ремонт мереж на пров. Лісові, вулицях Ю. Рябчинського та О. Кобилянської. Також енергетики здійснюватимуть обрізку гілля дерев поблизу повітряних ліній електропередач на вулицях Я. Шепеля, Автомобільна, Тиха, Т. Сича, 28-червня, Д. Нечая, Молодогвардійська, Потьомкіна, Федорова.

Щодо КП "Вінницяобводоканалу", то його ремонтні бригади сьогодні замінюють ділянку трубопроводу на вул. М. Оводова, 58. По завершенні робіт послугу з водопостачання буде відновлено.

Зателефонувати до "Цілодобової варти" вінничани можуть за номерами 15-60; 0-800-60-15-60; (0432) 65-15-60; (0432) 59-50-39; (0432) 60-15-60.

Поділитися :