Новини

"Діагностика онлайн": у Вінниці в умовах карантину з'явилась нова послуга

6 листопада 2020, 12:38

Пацієнти зможуть надіслати 3-4 фотографії проблемного місця шкіри дерматологу. Після цього у телефонній розмові містяни отримають консультацію лікаря. Послуга коштує 181 гривню.

Відсьогодні, аби отримати консультацію лікаря-дерматолога, вінничанам не обов'язково виходити з дому. Вінницький обласний клінічний шкірно-венерологічний центр пропонує скористатися їх новою послугою - онлайн-консультацією у "Viber". Для цього пацієнтам потрібно:

  1. Зайти на сайт лікарні, серед переліку послуг обрати "Консультація лікаря-дерматовенеролога онлайн". Далі необхідно оплатити онлайн через кошик 181грн.20 коп, вказавши прізвище пацієнта, який потребує консультації (платник може бути інший).
  2. З переліку обрати лікаря-дерматолога, до якого хочете звернутися.
  3. Зателефонувати до реєстратури: 0432-67-12-84 або 067-433-95-45, повідомити медреєстратору необхідні особисті дані для оформлення медичної картки, отримати номер телефону лікаря та інформацію про день і час консультації.
  4. У день та час прийому зателефонувати обраному лікареві, повідомити йому необхідні деталі та вислати через додаток «Viber» 3-4 фотографії проблемного місця шкіри, зроблених при денному освітленні з різних сторін та різної дистанції.

У випадку, якщо визначитись з діагнозом та лікуванням по фото не можливо, лікар запросить Вас на очний прийом. Наступна консультація (очна або он-лайн) з тієї самої проблеми буде для Вас безкоштовна та не потребуватиме додаткового оформлення направлення.

Працівники центру просять вінничан не телефонувати лікареві поза прийомом. У разі, якщо з будь-яких причин Ви не зможете зателефонувати лікареві у визначений час, повідомте про це заздалегідь (не менше, ніж за добу) медреєстратору та узгодьте час онлайн-консультації.

 

Поділитися :