Новини

Діяльність «Комбінату комунальних підприємств» у військових умовах – стандарти якості та високої моральності

13 березня 2023, 14:35

Сьогодні на ринку ритуальних послуг Вінницької міської територіальної громади діє шість великих компаній як приватної, так і комунальної форм власності. Комунальне підприємство «Комбінат комунальних підприємств» Вінницької міської ради, на відміну від інших не лише надає в комплексі послуги із оформлення, поховання та організації ритуальних процесів належним чином, а й доглядає за місцями захоронень громадян, облаштовує кладовища міста.

Нині у підпорядкуванні «Комбінату» 27 кладовищ, з них 14-ть  - це ті, що діють під нові захоронення, а 13-ть вже такі, що не приймають нових захоронень, втім, відповідно до законодавства можуть надати дозвіл в окремих виняткових випадках. 

Також у полі зору «Комбінату комунальних підприємств» перебувають і пляжні зони Вінниці, 13 кілометрів набережної смуги річки «Південний Буг», а також діяльність «Водолазно-рятувальної служби».

«Але основний сегмент нашої діяльності – це догляд за кладовищами міста та організація якісних послуг щодо поховання. Особливо важливо це в період військових дій, коли багато наших побратимів, захисників і захисниць ціною свого життя боронять незалежність України. Наші герої поховані на «Алеї Слави» Сабарівського кладовища. Ми також проводимо повний комплекс послуг із оформлення документів, транспортування та надання документації для отримання допомоги від Вінницької міської ради та обласної Ради, що надається близьким загиблих відповідно до законодавства. Все робимо для того, аби провести наших захисників і захисниць в останню путь з почестями і шаною, без зайвого клопоту і напруження для близьких, які хочуть попрощатись зі своїми рідними…» - сказав керівник КП «Комбінат комунальних підприємств» ВМР Дмитро Науменко.

Також пан Дмитро розповів в етері проекту «Рефлекторія» про свою депутатську роботу та про діяльність Міжрегіонального гуманітарного штабу, активістом якого він є.

Поділитися :