Новини

Діяльність профспілок в умовах війни

27 січня 2023, 10:19

Військові умови нашого сьогодення внесли неаби-які корективи в налагодження трудових відносин між працедавцями і співробітниками. 

До того ж, відбулося певне переформатування роботи профспілкових комітетів із початком повномасштабного вторгнення рф в Україну: організовано волонтерську діяльність, допомогу внутрішньо переміщеним особам, об’єднання навколо підтримки ЗСУ.


Оперативні новини – у ТГ-каналі МНБ: mnb_vinn


«Відповідно до Закону України «Про соціальний діалог» ми ретельно підходимо до вирішення усіх ситуацій, що виникають у військовий час між працедавцями та найманими працівниками, аби уникнути виробничих конфліктів. Саме тому наша Федерація отримала «Сертифікат Репрезентативності» від Національної Служби Посередництва та Примирення, який свідчить про високі повноваження та ресурс нашої Федерації у вирішення різних виробничих ситуацій між працедавцями та працівниками» - сказала в етері проєкту «Рефлекторія» перший заступник Голови Ради Федерації профспілок області, керівник обласної профспілки працівників культури, депутат Вінницької обласної Ради Тетяна Побережна. 

Профспілки Вінниччини активні, і перебувають в динамічній співпраці з різними громадськими організаціями, працюють в територіальних громадах області та функціонально готові захищати трудові права працівників усіх сфер соціально-економічного життя Вінницької області.

Поділитися :