Новини

Діяльність Вінницьких ЦНАП: інновації і нововведення

26 січня 2023, 12:25

Вінниця - перше місто в Україні, яке активно почало працювати над удосконаленням надання адміністративних послуг громадянам, створенням комфортної атмосфери для відвідувачів Центрів надання адміністративних послуг.

Нині "Центри" працюють в динамічному режимі, враховуючи військові умови і те, що в місті значно побільшало внутрішньопереміщених осіб. 

«На сьогодні ми активно співпрацюємо із усіма департаментами Вінницької міської ради, особливо із Департаментом соціальної політики, оскільки більшість адмінпослуг стосується саме соціальної сфери. Нині наші ЦНАПи у своєму переліку мають 618 видів послуг. Разом із тим, ми працюємо над розширенням цього «асортименту». Навіть, незважаючи на воєнний стан, на початок 2023 року ми не припинили жодної послуги – усі вони надаються в повному обсязі. Можливі певні обмеження, але ті мають локальний зміст в конкретних випадках. Щомісяця ЦНАПи Вінницької міської територіальної громади відвідує понад 45 тисяч осіб. А за минулий рік загалом ми надали майже пів мільйона адміністративних послуг» - сказала в етері проекту «Рефлекторія» директорка Департаменту адміністративних послуг Вінницької міської ради Ірина Копчук.


Оперативні новини – у ТГ-каналі МНБ: mnb_vinn


Повне відео ефіру можете переглянути за посиланням.

Разом із тим - залучаються інновації та додаються нові послуги. Наприклад, буквально днями ЦНАПи Вінниці розпочали процес переоформлення водійських посвідчень. Планується збільшення послуг в сфері реєстрації автомобільного транспорту. Планується розширення надаваних послуг в сфері реєстрації актів цивільного стану. Також активно долучають до роботи відділені робочі місця в територіальних громадах.

Поділитися :