Новини

Для активного студентства у Вінниці організували гру в боулінг

23 жовтня 2024, 11:16

До гри долучилися студенти десяти вищих навчальних закладів міста. Подібний захід пройде також для студентів коледжів та закладів професійно-технічної освіти.

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, 22 жовтня близько 50 студентів різних університетів Вінниці зібралися для дружньої гри у боулінг. Захід для молоді організував відділ молодіжної політики ВМР у межах реалізації міської програми «Місто молодих». Подія покликана об’єднати активну молодь та долучити її до здорового способу життя.

«Улітку ми регулярно організовували заходи на свіжому повітрі. З настанням холодів продовжуємо влаштовувати для молодих вінничан цікаві та корисні події, як-от сьогоднішня гра у боулінг. Це важливо для спілкування, соціалізації та морального розвантаження наших студентів», – зазначила заступниця начальника відділу молодіжної політики ВМР Олена Войтович.

До гри в боулінг долучилися студенти десяти вищих навчальних закладів міста. Подібний захід пройде також для студентів коледжів та закладів професійно-технічної освіти.

Захід розпочався з пояснення основних правил гри та техніки безпеки. Згодом студенти розділилися на команди та почали гру. Для трьох кращих команд організатори підготували нагороди: солодощі, дипломи та сертифікати для безкоштовного візиту у боулінг.


Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :