Новини

Для проведення другого етапу вакцинації від коронавірусу на Вінниччині створили 12 стаціонарних пунктів щеплень

22 березня 2021, 17:09

Другий етап вакцинації розпочався сьогодні, 22 березня.

Як розповіла в ефірі "Часу змін" заступниця директора обласного департаменту охорони здоров’я Тетяна Бондаренко, у Вінниці облаштували два таких пункти - на базі першого і другого центрів первинної медико-санітарної допомоги, в мікрорайоні Тяжилів та на вулиці Магістратській. За її словами, від коронавірусу в області планують провакцинувати 8 тисяч медичних працівників. Частина з них вже перехворіли на ковід, тому їм зроблять щеплення трохи пізніше.

"Пріоритет зараз - це групи, які йдуть в 1-2 етапі. Це медики, екстренка. І в нас зараз вакциновано більше 4 тисяч, частина медиків 2 етапу у нас вакциновані. У нас також вакцинуються військові, які йдуть в ротацію, кризові служби МВС, ДСНС", - розповіла Тетяна Бондаренко.

Другий етап вакцинації від коронавірусу в Україні розпочався сьогодні, 22 березня. Першими щеплення робитимуть сімейним лікарям, які контактують з ковідними хворими. Про це на брифінгу повідомив міністр охорони здоров'я Максим Степанов. Крім мобільних бригад, у регіонах працюватиме  565 стаціонарних пунктів щеплень.

Поділитися :