Новини

Для відвідувачів вінницького Терцентру організували катання на тюбах

24 січня 2024, 10:14

20 бабусь відвідали тюбінг-парк, щоб спробувати екстремальне катання на снігових схилах. 

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, такі активності у тюбінгу проводять для відвідувачів Терцентру щорічно. Це вже стало своєрідною традицією для літніх вінничан, якої вони з нетерпінням чекають кожної зими. 

Так, 22 січня пенсіонерки, не поступаючись малечі, каталися на «плюшках» та раділи зимовим забавам. 

«У Вінницькому Терцентрі ми намагаємося організовувати різноманітне дозвілля для відвідувачів. Зокрема, позитивно ставимося до активних видів відпочинку. У теплу пору року відвідувачі полюбляють велоспорт та скандинавську ходу. Взимку улюбленим дозвіллям стало катання на тюбах. Оскільки підопічні вже неодноразово питали, коли ж ми знову підемо кататися, вирішили організувати захід саме сьогодні. Варто зазначити, що відвідувачі Терцентру завжди активні та радо беруть участь у різних заходах, а також благодійних ініціативах на підтримку ЗСУ», – розповіла завідувачка відділення денного перебування Вінницького Терцентру Вікторія Вдовцова.

Екстремалки одразу з ентузіазмом взялися до опанування схилів тюбінг-парку. Багато хто з них був тут вперше та трохи хвилювалися, проте повертались до гірок знову і знову. Після катання зізналися що прийдуть сюди ще, на цей раз вже з онуками.


Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :