Новини

Для вінницьких пенсіонерів у міському Терцентрі організовують активне дозвілля

23 червня 2023, 13:22

Бабусь і дідусів запрошують на велосипедні прогулянки, займатись скандинавською ходьбою, оздоровчою фізкультурою чи спортивними танцями. Усе це безоплатно.

Як інформують на сайті міської ради, активне дозвілля для пенсіонерів організовують у Вінницькому міському територіальному центрі соціального обслуговування. Охочим потрібно лише подати заяву та певний пакет документів для отримання послуги соціальної адаптації.

“Ми намагаємось зробити гурткирізноманітними, аби зацікавити та залучити більшу частину наших відвідувачів. Бабусі з дідусями можуть отримати нові знання та навички. Але найголовніше – тут вони відпочивають, спілкуються з однодумцями, весело та з користю проводять час”, – розповіла директорка міського територіального центру соціального обслуговування Галина Бачинська.

Вінничани, які бажають долучитись до занять у Терцентрі, можуть отримати додаткову інформацію за адресою: вул. Соборна, 50, за номером телефону (0432) 67 05 90, або ж на сторінці закладу у фейсбук https://cutt.ly/0wtC7Ht6

Поділитися :