Новини

Для вінницьких студентів провели семінари з вивчення диджитал-сфери

3 травня 2024, 10:40

Від кваліфікованих спікерів молодь дізналась більше про популярні професії контент-мейкера, фотографа, копірайтера та таргетолога.

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, такі заняття провели 1 травня для студентів Вінницького фахового коледжу Національного університету харчових технологій. Розповісти на зустрічі про популярні та затребувані професії приїхали спікерки Ірина Глушко та Ангеліна Болюх.

«Така подія виявилася особливо корисною для студентів, які навчаються ефективно використовувати соціальні мережі для досягнення своїх цілей. Цього разу їм розповіли, як використовувати рекламу для своїх продуктів, як створити власний бізнес та як привернути увагу до свого контенту», – сказала начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак.

Також вона додала, що сьогодні все більше молоді шукає роботу в соціальних мережах, тому були певні, що таке навчання виявиться корисним.

Студенти також дізналися, як ефективно спілкуватися з різними групами людей через соцмережі для досягнення кращих результатів.


Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :