Новини

Для вінницької молоді організували лекцію з публічних виступів

24 травня 2024, 17:10

Слухачі дізналися про основні методи боротьби зі страхом публічних виступів. Студенти також мали можливість випробувати отримані знання на практиці, що допомогло їм зняти напругу та підвищити рівень впевненості у власних силах.

Як інформують на сайті міської ради, нещодавно відділ молодіжної політики ВМР та Вінницька молодіжна рада на базі Донецького національного університету імені Василя Стуса організували лекцію з публічних виступів. 

Спікерка заходу, досвідчена тренерка і власниця бізнес-школи Alter Ego Оксана Лоянич розповіла про основні прийоми, які у своїй практиці використовують топспікери, та поділилася власним досвід напрацювання ораторського мистецтва.

«Цей захід був надзвичайно корисним для всіх присутніх. З нами поділилися теоретичними аспектами публічних виступів і ми мали можливість спробувати себе у ролі спікерів. Це було дуже мотивувало та надихало», – поділилася своїми враженнями одна з учасниць заходу – студентка Марія.

Під час лекції молодь дізналася про етапи підготовки до виступів, використання невербальних засобів комунікації, техніки залучення аудиторії, способи подолання стресу і методи ефективної роботи з власними емоціями.

«Ми дуже раді, що змогли організувати цей захід, і що він мав неабиякий попит. Впевнені, що знання та навички, отримані сьогодні, стануть у пригоді студентам у їхньому подальшому навчанні та кар'єрі», – зазначила начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак.

Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :