Новини

Для вінницької молоді провели лекцію з штучного інтелекту ChatGPT та Google Gemini

6 березня 2024, 15:29

Під час лекції молодь порівнювала два відомі інструменти штучного інтелекту. Учасники обговорювали потенційні проблеми, з якими можуть зіткнутися фахівці цієї галузі.

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, провідні фахівці EPAM Ukraine провели лекцію на тему «ChatGPT vs Google Gemini. Огляд інструментів ШІ» для 25 молодих та талановитих вінничан. Ініціювали подію представники Вінницької молодіжної ради.

У першій частині вони досліджували еволюцію штучного інтелекту, виявляли його потенційні можливості та ризики. Друга частина заходу присвячена аналізу Google Gemini та ChatGPT. Учасники отримали глибше розуміння їхніх можливостей та відмінностей. Найцікавіше було дізнатися про LLM моделі, на яких базуються обидва інструменти.

"Ми вдячні команді EPAM Ukraine за неймовірну можливість побачити майбутнє вже сьогодні. Цілком можливо, що серед учасників цієї зустрічі є майбутні лідери, які стануть на шлях вивчення штучного інтелекту", – сказала начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак.

Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :