Новини

Для вивчення потреб сімей військовослужбовців у Вінниці розробили спеціальну анкету

2 лютого 2023, 09:52

У міському департаменті соцполітики просять членів сімей, у яких є захисники чи захисниці, звертатися до Управлінь соціального захисту населення, аби відповісти на питання анкети.

Як інформують на сайті міської ради, фахівці запитають, чи мають члени родин військовослужбовців потребу в отриманні гуманітарної допомоги, чи необхідна комусь із членів родини психологічна підтримка, чи є потреба в працевлаштуванні, чи є необхідність в юридичній допомозі і тому подібне.

У департаменті соціальної політики прагнуть здійснювати повний психосоціальний супровід родин, в яких є захисники чи захисниці.


Долучайтесь до ТГ-каналу МНБ: mnb_vinn


Окрім того, у Вінниці створять неформальне об’єднання психологів для проведення заходів психосоціальної підтримки. Це питання уже на етапі реалізації, говорить керівниця Міського центру соціальних служб Наталія Добровольська:

“Усього в нас буде два таких неформальних об’єднань психологів. Одні – надаватимуть підтримку сім'ям Захисників та Захисниць Вінницької міської територіальної громади. А соціальних педагогів освітніх закладів ми будемо просити приділяти особливу увагу діткам наших військовослужбовців”.

Поділитися :