Новини

Для внутрішніх переселенців у Вінниці організують серію безкоштовних психологічних тренінгів

31 серпня 2022, 14:42

Зустрічі допоможуть розібратися у собі після пережитих подій і вийти на новий рівень саморозвитку.

Як ідеться на сайті міської ради, вже наступного тижня відбудеться тренінг в рамках курсу “Турбота про себе - це…” про те, як допомогти собі у кризових життєвих ситуаціях. Учасники й учасниці заходу зможуть опанувати методи саморегуляції та керування стресом, дізнатись, як працюють захисні механізми психіки, а також попрактикувати техніки дихання.

З усім цим допоможе Аліна Хранітель — практична психологиня, психотерапевтка ВОПНЛ ім. акад. Ющенка.

Тренінг відбудеться 8 вересня, з 10:00 до 12:30 у хабі “Місто змістів” (вул. Пушкіна, 11) - Участь - безкоштовна, однак кількість учасників обмежена. Місце проведення: хаб “Місто змістів” вул. Пушкіна, 11.

Охочим необхідно зареєструватись за посиланням: https://forms.gle/S2FyR3qoPdjDd5o19

Ще один психологічний тренінг на тему “Відновлення цілісності свого "Я"" відбудеться 15 вересня з 14:00 до 16:00 у хабі “Місто змістів”. Під час групового тренінгу буде можливість попрацювати над стабілізацією власного стану, емоційним станом, напрацювати нові цінності та розвиватись творчо.

Форма для реєстрації - https://forms.gle/65N9CRJ5KymVRtQH8

Цей захід проведе Вікторія Турчак — психологиня, консультантка в методі позитивної психотерапії, психотерапевтка, членкиня Всесвітньої асоціації позитивної психотерапії, Української спілки психотерапевтів, сертифікована тренерка.

«У результаті проведеного опитування серед нових мешканців/ок міста, наразі проводимо Курс "Турбота про себе - це...", сет тренінгів/майстер-класів, які допоможуть знайти життєву рівновагу, пізнати себе, зрозуміти можливості свого "Я", соціалізуватися у новій громаді, саморозвиватися, навчитися турбуватися про себе більше. Взагалі, задум усіх тренінгів - холістичний підхід до свого здоров'я: від емоційного, фізичного здоров'я до розвитку соціальних умінь, які допоможуть вийти на новий рівень усвідомлення своїх потреб і їх задоволення. Заплановані спілкування зі психологами, експертами зі здорового харчування, хореографія, йога, і навіть розмовні клуби з англійської та вишивка шоперів», - прокоментувала менеджерка проєктів КП “Інституту розвитку міст” та координаторка Програми “Інтеркультурні міста” у м. Вінниця Юлія Кашпрук.

Додаткову інформацію можна отримати на сторінці “Інституту розвитку міст” у Facebook - https://www.facebook.com/irm.vinnytsia

Поділитися :