Новини

До 7 років загрожує зловмисникам, які погрожуючи револьвером побили двох чоловіків в центрі села Калинівської громади

6 вересня 2023, 12:43

Після скоєння злочину невідомі втекли з місця події на автівках.

Як повідомляють на сайті ГУНП Вінниччини, злочин стався ввечері 4 вересня у с. Мізяків Калинівської територіальної громади поблизу місцевого магазину. До поліції надійшло повідомлення про те, що біля магазину четверо невідомих чоловіків погрожуючи зброєю побили двох місцевих жителів після чого поїхали у невідомому напрямку. 

"Двоє знайомих чоловіків спілкувались на вулиці біля магазину. До них підійшли четверо невідомих, двоє з них під приводом розмови відкликали 31-річного місцевого жителя в бік. За кілька хвилин вони почали його бити", - розповів начальник відділення поліції № 1 Хмільницького райвідділу поліції Володимир Олексюк.

Потерпілому намагався допомогти його 42-річний знайомий, проте двоє інших нападників йому завадили: вдарили пістолетом по голові та, коли він впав на землю, почали бити. 

Провівши оперативні дії, поліцейські затримали зловмисників за годину після вчинення злочину у селі Пеньківка Стрижавської територіальної громади. Ними виявились двоє 19-річних та двоє 20-річних жителів Вінницького району.

Під час проведення обшуків правоохоронці вилучили револьвер, димову шашку та телефон. 

"За вказаним фактом слідчі розпочали досудове розслідування за ознаками злочину, передбаченого ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Двом затриманим повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 296, їм загрожує до семи років позбавлення волі. Іншим фігурантам повідомлено про підозру за ч. 2 цієї ж статті. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до чотирьох років", - коментують в поліції.


Фото та відео: ГУНП у Вінницькій області 

Поділитися :