Новини

До проєкту «Відкриті уроки по футболу» приєдналась і Вінниця 

21 вересня 2022, 17:11

29 вересня на спортивне дійство запрошують дітей-переселенців, дітей військових ЗСУ, дітей постраждалих від війни та із сімей, які потребують соціальної підтримкиЗаходи пройдуть у Вінниці, Калинівці та Хмільнику.

Як повідомляють у міській раді, організовує захід Вінницька обласна асоціація футболу у співпраці з ГО «Спортивна Молодь Вінниччини», Українською асоціацією футболу, UEFA Foundation for children, Cross Cultures (Данія) та за підтримки Вінницького міського голови Сергія Моргунова та міської ради.

Першим учасників футбольного фестивалю прийматиме стадіон Вінницького міського палацу дітей та юнацтва, де буде залучено 144 дитини, більшість з яких є ВПО, 11 молодих волонтерів, представники місцевої влади, психолог, представники поліції.

Участь у проєкті можуть взяти діти різного віку та статі, ми хочемо показати, що футбол – це гра для усіх. Для проведення нашого футбольного фестивалю нам надали поле, яке оновлене в останні роки. Керівництво міста Вінниця докладає максимальних зусиль для розвитку та розбудови футбольної інфраструктури, - розповідає голова Вінницької обласної асоціації футболу Ігор Гатауллін. 

А представник Вінницької ОАФ Павло Форманюк повідомив, що головна мета заходу – здружити дітей та подарувати їм емоції, гарний настрій та задоволення від спілкування. Кожній дитині буде вручено футболку, кепку та диплом учасника заходу «Відкриті уроки по футболу».

Захід відбудеться 29 вересня, початок о 10:00 год. Реєстрація за посиланням.

Поділитися :