Новини

До Вінниці їде київська мандрівна студія навкололітературних ігор від подкасту «Перефарбований лис»

12 жовтня 2023, 14:49

Вінничани зможуть зануритися у дві гри - мафію та буріме (ред. літературна гра, що полягає у створенні віршів). Участь безкоштовна.

Захід проведуть освітянка Валентина Мержиєвська та психологиня Марія Діденко. Учасники та учасниці приємно та з користю проведуть час та, як зазначає Валентина Мержиєвська, зможуть краще зрозуміти себе та свої почуття. 

"На студії ми занурюємось у твори української літератури і досліджуємо різні поведінкові стратегії, щоб краще зрозуміти себе", - каже пані Валентина.

Гра - стан, коли можна спостерігати за різними ситуаціями, змінювати реакції і приміряти ролі інших персонажів, щоб зрозуміти їхню мотивацію. У грі можна виходити за свої власні рамки і пробувати нове. Участь у заході безкоштовна. Кількість учасників обмежена геометрією простору, аби усім  було зручно та комфортно, тож потрібна реєстрація:

Проходитимуть ігри  21 жовтня у Боже, вільній школі та 22 жовтня у Veteran hub для ветеранської спільноти. Початок - о 13.00 та о 17.00 відповідно. Орієнтовна тривалість - 1,5 години.

Зображення: фб-сторінка "ПереФарбований лис"

Поділитися :