Новини

Друга річниця ракетного удару по Вінниці: 14 липня в громаді – День жалоби

12 липня 2024, 14:17

14 липня у Вінниці будуть приспущені прапори та заборонені розважальні заходи. У другу річницю ракетного удару у громаді оголошено День жалоби в пам’ять про загиблих – безневинних жертв російського теракту.

Як інформують на сайті міської ради, у День жалоби на всій території Вінницької міської територіальної громади має бути забезпечено приспущення Державного Прапору України з чорною стрічкою на адміністративних приміщеннях міської ради, виконавчих органів міської ради, комунальних підприємств, установ та організацій.

Підприємствам, установам, організаціям усіх форм власності, які знаходяться на території Вінницької міської територіальної громади, рекомендується долучитись до вшанування пам’яті загиблих у День жалоби та вивісити на приміщеннях державні прапори з чорними стрічками.

Також, в цей день обмежується проведення розважально-концертних заходів на території громади, заборонено звучання розважальної музики у закладах торгівлі та ресторанного господарства, в громадському транспорті.

Нагадаємо 14 липня 2022 росіяни завдали удару трьома крилатими ракетами по цивільній інфраструктурі Вінниці. В епіцентрі ураження опинилася площа Перемоги із концертною залою, будинком побуту, діагностичним центром, великою транспортною розв’язкою. Внаслідок теракту загинуло 29 людей, сотня – постраждали… Не забуваємо, не пробачимо!

Поділитися :