Новини

"Дружна родина – міцна Україна!": дітей з багатодітних сімей Вінницької ТГ запрошують долучитися до плетіння маскувальних сіток

3 липня 2023, 12:11

Ідея організації заходу виникла після звернення батьків та дітей із багатодітних сімей Вінницької громади, які побажали зробити свій внесок у Перемогу.

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, зустріч відбудеться 6 липня о 10:00 в МЦ "Квадрат". Акція, яку організовує департамент соціальної політики міськради, пройде в рамках заходів з нагоди Дня родини.

"В час коли країну охопила війна, кожен свідомий громадянин намагається бути корисним і допомогти Збройним силам України перемогти ворога. Цивільне населення нашої громади не може закрити небо від ворожих ракет над Вінничиною чи іншими містами і селами країни, але кожен з нас може допомогти закрити від ворожого ока наших хлопців і дівчат, які виборюють нашу спільну перемогу на фронті, відтак, врятувати їхні життя", - зазначає директорка Департамент соціальної політики Вінницької міської ради Валентина Войткова.

Цю ініціативу підтримали в МЦ "Квадрат", волонтери якого передадуть готові маскувальні сітки до підрозділів ЗСУ. 

Учасників заходу пригощатимуть чаєм, кавою та смаколиками. А по завершенню зустрічі усі учасники отримають солодкі заохочувальні подарунки.

Участь в ініціативі зможуть взяти близько 30 сімей, які попередньо зателефонують і підтвердять виявлене бажання. Реєстрація здійснюється за посиланням: http://surl.li/ipaan або за тел.: 50-86-89 та триватиме до 12:00 5 липня.

Поділитися :