Новини

Душив і намагався зґвалтувати дівчину: поліцейські Вінниччини затримали нападника

28 лютого 2024, 12:21

Затриманий також підозрюється в розбещенні дітей та розповсюдженні серед неповнолітніх предметів порнографічного характеру.

Як розповідають на сайті ГУНП у Вінницькій області, злочин стався 25 лютого ввечері на автовокзалі в Хмільнику.

18-річну потерпілу до вокзалу підвіз знайомий. Він деякий час чекав на дівчину, а згодом вирішив піти їй на зустріч. Дорогою він побачив чоловіка, який намагався познущатись з його знайомої.

На потерпілу, яка поверталась до знайомого, накинувся 34-річний затриманий. Зловмисник почав її душити, бити, аби обікрасти. Коли дівчина втратила свідомість, нетверезий чоловік спробував її зґвалтувати. Зробити це йому завадив знайомий потерпілої.

Зловмисник зрозумів, що його викрили й спробував втекти, але хлопець наздогнав його та утримував до приїзду поліції.

Затриманий раніше відбував покарання за грабіж. Також він підозрюється у розбещенні неповнолітніх та розповсюдженні серед підлітків порнографії.

"Фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 15, ч. 4 ст. 186 (замах на грабіж, поєднаному з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілої, вчиненому повторно та в умовах воєнного стану) та ч. 3 ст. 15, ч. 1 ст. 152 (замах на зґвалтування) Кримінального кодексу України", – коментують в поліції.

За скоєні злочини чоловіку загрожує до 10 років позбавлення волі.

Фото: ГУНП у Вінницькій області

Поділитися :