Новини

Два польські автобуси SOLARIS передає Кельце для Вінниці

30 серпня 2022, 17:58

Це подарунок від мерії міста-побратима Вінниці, місцевої транспортної компанії MPK та «Barlinec».

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав міський голова Сергій Моргунов. Зазначається, що на борту автобусів символічний надпис - «Два міста – одне серце». Оскільки між нашими містами міцні зв’язки вже понад 60 років, а з початку вторгнення Вінниця відчула особливу підтримку наших друзів.

Щиро дякую від імені всієї Вінницької громади меру Кельце Bogdan Wenta та польським партнерам. Автобуси вже на шляху до Вінниці, - написав очільник міста. 

Зазначається, що це 12-метрові низькодолі автобуси Solaris Urbino 12 у гарному стані (2008 року випуску). Комфортні та зручні в експлуатації. Вони розраховані на 110 пасажирів. Оснащені клімат-контролем та системою автономного опалення. Мають висувний пандус. Працюють на екодизелі. У цьому місяці автобуси пройшли техогляд.

Ми завжди приділяли увагу розвитку міського транспорту. Але зараз не та ситуація, коли можемо активно працювати у цьому напрямі. Втім життя громади триває – людей треба перевозити. І допомога Кельце сьогодні дуже доречна, - підсумував Сергій Моргунов. 

Поділитися :