Новини

Екскурсії Подільським зоопарком стануть більш комфортними

1 липня 2021, 10:25

На території звіринцю встановили туманоутворювач довжиною 140 метрів, що знижує температуру повітря щонайменше на вісім градусів.

Як повідомляється на сторінці зоопарку, там встановили туманоутворювачі вздовж експозиції птахів і приматів. Наразі тривають роботи з продовження цієї "туманної галереї" до вольєра з білими лебедями. Температура повітря у тій ділянці, де він працює, знижується щонайменше на вісім градусів. Дихати таким зволоженим повітрям легко і комфортно.

За словами директора зоопарку Євгена Ткачика, форсунки туманоутворювача спрямовані як на тротуари, так і у вольєри. Тож комфортніше тепер почуватимуться не лише відвідувачі, а й мешканці звіринцю. Найбільше приймати "туманні ванни" сподобалось африканським страусам. Велетенські птахи розправляють крила і ловлять туман своїми дзьобами. Використовують для роботи туманоутворювача звичайну артезіанську воду без жодних домішок. Саме цю воду дають пити мешканцям зоопарку. Також в ефірі "Місто Над Бугом" директор зоопарку Євген Ткачик розказав, яких ще тварин зможуть незабаром побачити вінничани та гості нашого міста

"Це зебри, альпаки. Ми хочемо поновити колекцію папуг, щоб не були тільки одні зелені, а щоб були голубі, лимонні і малинові", – зауважив Євген Ткачик.

Нагадаємо, з 1 травня Подільський зоопарк, що по вулиці Зулінського, працює за літнім графіком. Квитки можна придбати з 9 ранку до 19 години. А прогулюватись територією парку можна до 20-тої. Вартість квитків для дорослих – 70 гривень, Для дітей від 3 до 6 років – 10 гривень. Для учнів чи студентів – 30 гривень. Діти до 3 років можуть відвідувати зоопарк безкоштовно.

Фото: Фейсбук/Подільський зоопарк

Поділитися :