Новини

Фахівці Вінницької транспортної компанії у 2022 році відремонтували пів кілометра трамвайних колій

26 травня 2023, 12:59

Також полагодили 850 метрів тролейбусної контактної мережі.

Про це повідомляють на сайті Вінницької міської ради.

Як прозвітував директор департаменту транспорту й міської мобільності Андрій Сорокін на сесії міської ради, незважаючи на всі труднощі, які виникли через війну та терористичні акції росії, Вінниця витримала всі виклики та продовжила розвиватись.

Окрім ремонтних робіт, для забезпечення поінформованості вінничан про актуальні розклади руху транспорту на зупинках міського транспорту встановили та замінили 191 інформаційну панель для розкладу руху.

"У зв’язку з повномасштабним наступом росії галузь громадського транспорту зіштовхнулась з рядом проблем, а це: значне підвищення цін на паливно-мастильні матеріали; втрата виробничих зв’язків з вітчизняними виробниками-постачальниками запасних частин і матеріалів, які опинилися у зоні бойових дій та порушення логістики. Але не дивлячись на всі труднощі, мережа муніципального транспорту працює стабільно та розвивається", - зазначає Андрій Сорокін.


Фото: Вінницька міська рада

Також у міськраді зазначають, що згідно з результатами Всеукраїнського муніципального опитування Міжнародного республіканського інституту – IRI Ukraine, Вінниця лідирує серед українських міст за якістю транспортної інфраструктури. За цим же дослідженням Вінниця сім разів поспіль визнана найкомфортнішим містом для життя серед обласних центрів та найбільших міст України.

Поділитися :