Новини

Фестиваль безпритульних тварин "Хвіст-фест" пройде у Вінниці

5 серпня 2021, 16:43

До участі в ярмарку запрошують вінничан, які готові стати відповідальним господарем тварини, а також тих, хто хоче віддати чотирилапого в добрі руки.

Захід відбудеться у суботу, 14 серпня, о 14:00, на Європейській площі. Тварин на “Хвіст-фесті” віддаватимуть безкоштовно, але обов’язковою умовою для отримання чотирилапого є укладання договору. Про це «Місту над Бугом» розповіла Анастасія Кучеренко волонтерка й співорганізаторка фестивалю. За її словами, охочим взяти тварину треба мати при собі паспорт громадянина України.

«Мають мати при собі паспорт, щоб оформити договір про передачу тварини, що вони мають нести відповідальність за неї, про утримання, вакцинацію і про те, що той, хто віддав тварину, має право побачити умови, в яких вона буде проживати. Лише я особисто 300 тварин прилаштувала за 4 роки і в мене у вайбері є купа фото і відео: є люди, які самі надсилають, є люди, яким я дзвоню чи пишу і прошу, до когось ходила додому. Були випадки, що й забирала тварину, у тих, хто не має змоги навіть прогодувати її», - пояснила Анастасія.

Запрошують до участі й тих, хто хоче віддати в добрі руки цуценят чи кошенят. Але у такому разі діє попередня реєстрація за номером телефону – 097 511 97 67.  До участі  в ярмарку запрошують спонсорів, волонтерів й творчих людей, які з продажу своїх виробів допоможуть зібрати гроші на потреби безпритульних тварин.

Поділитися :