Новини

Французька делегація відвідала Вінницьку харчосмакову фабрику

9 червня 2021, 10:58

"Для мене приємною несподіванкою стало те, що у Вінниці виробляють гірчицю, та ще й за різними рецептами", – президент компанії "VITAGORA" П'єр Гез.

Як інформують на сайті міської ради, 8 червня у рамках триденного візиту французька делегація відвідала підприємство "Вінницька харчосмакова фабрика". Компанія виготовляє хрін, гірчицю, нещодавно запустили новий цех з виготовлення напоїв та екстрактів. Президент компанії "VITAGORA" П'єр Гез залишився вражений якістю виробництва, високопрофесійними та інноваційними технологіями.

"Радий побачити таке в Україні, Вінниця – попереду і дуже активно розвивається. Ми продегустували пиво – дуже смачна продукція, а може стати краще з використанням французького солоду. Для мене приємною несподіванкою стало те, що у Вінниці виробляють гірчицю, та ще й за різними рецептами.  Взагалі, міжнародний обмін досвідом дуже важливий, особливо у харчовій промисловості. У липні очікуємо делегацію з Вінниці у Діжоні.  Дякую представникам міської та обласної влади, які докладають максимум зусиль, щоб підтримати таких підприємців і дати їм можливість розвиватися", – наголосив П'єр Гез.

Окрім того, гості з Франції відвідали приміщення Вінницького національного аграрного університету, в яких в майбутньому розміститься агрохаб. Президент компанії "VITAGORA" П'єр Гез високо оцінив роботу університету.

"У керівництва закладу дуже багато гарних ідей та задумок щодо агрохабу, вони рухаються в правильному напрямку. Ми, зі свого боку, будемо допомагати, ділитись досвідом та підтримувати ваших студентів, які прагнуть працювати у агрохарчових напрямках", – додав П'єр Гез.

Фото: www.vmr.gov.ua

Поділитися :