Новини

Галину Якубович обрали головою постійної комісії з питань економіки, фінансів та бюджету Вінницької облради

11 грудня 2020, 14:09

Головою комісії Галина Якубович працюватиме на громадських засадах. Ці обов'язки депутатка поєднуватиме з посадою заступника мера Вінниці.

11 грудня депутати Вінницької обласної ради на черговій сесії 8 скликання достроково припинили повноваження Валерія Коровія, обраного за виборчим  списком політичної партії "Українська стратегія Гройсмана", розглянувши його особисту заяву. Про це повідомляють на сайті Вінницької облради. Валерія Коровія вивели зі складу постійної комісії облради з питань економіки, фінансів та бюджету. Натомість головою цієї профільної комісії призначили депутатку Галину Якубович.

Її кандидатуру на розгляд депутатського корпусу вніс голова обласної ради сесії В'ячеслав Соколовий.

"Пропоную обрати Галину Якубович головою постійної комісії з питань економіки, фінансів та бюджету. Багатьом з нас Галина Анатоліївна знайома, як фахівець, управлінець, людина яка розуміється у питаннях місцевого самоврядування та бюджетних процесах. Тож прошу підтримати подану кандидатуру", – оголосив В'ячеслав Соколовий.

Депутати 62 голосами підтримали цю пропозицію, перейшовши до затвердження переліку і складу семи постійних комісій вінницької обласної ради.  Зокрема, обласну профільну комісію з питань будівництва, комунального майна, транспорту та розвитку інфраструктури очолив депутат Андрій Ковальов. Головою постійної комісії обласної ради з питань інвестицій, стратегічного розвитку та місцевого самоврядування обрали Владислава Скальського. Комісію з питань освіти, релігії, культури, молоді та спорту Наталія Замкова.

Нагадаємо, постійні комісії депутати обирають на строк повноважень ради.

Поділитися :